dijous, 31 d’octubre del 2013

Taller pràctic: "Resolució de Conflictes i presa de decisions per consens"


Benvolguts amics i amigues!
La gent que formem part del Banc de temps de la Vall d'Albaida “A tornallom” ens complau convidar-vos al taller que hem preparat per al pròxim dissabte 9 de Novembre a les 17h. en Agullent (Sala Multiusos). Aquesta activitat estarà dirigida tant a persones a títol individual, com a associacions, col·lectius i famílies. I la participació és gratuïta. Recordar-vos també que després de l'acte hi haurà sopar "baix braç" per a tots els/les assistentsUs esperem!!

Taller Pràctic:

“Resolució de conflictes i presa de decisions per consens”

Géstionat: per membres del Grup Antimilitarista “Tortuga”- d'Elx

És una constant comprovar com s'enfonsen multitud de projectes col·lectius degut als anomenats “ personalismes”, també per la  sobrecarrega de treball en determinades persones, o simplement als problemes derivats de l'incapacitat a l´hora de conviure i relacionar-nos amb llibertat i respecte. Per tant, ensenyar-nos a trobar uns mínims d'unanimitat en els nostres acords -amb la utilització de ferramentes útils per a abordar aquestes qüestions-, aprendre dels grups que porten dècades i inclús segles practicant-la,conèixer les limitacions d’un grup igualitari, les seues possibilitats, la comunicació, els rols, els lideratges, els conflictes, com prendre decisions satisfactòries en terminis raonables... es un dels treballs prioritaris per continuar avançant.
Dons bé, amb aquest taller les persones dinamitzadores intentaran facilitar l’expressió lliure dels distints punts de vista,que partixen de l’experiència de cada participant, posant en marxa diferents recursos com són: dinàmiques de grup, debats col·lectius o jocs. A aquestes opinions, com una més, s’uniran les seues, sense forçar mai la o les conclusions del grup. Conèixer què és un conflicte i què ens aporta com a persones i com a grup és el pas per a superar la visió negativa dels mateixos a què estem acostumats/des, i a partir d’ací, disposar-se a adquirir els recursos necessaris per a afrontar-los, i regular-los/resoldre’ls de la manera més satisfactòria possible per a les parts.

Organitza: “A tornallom” el Banc de Temps de la Vall –vatornallom@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada