dijous, 27 de febrer del 2014

Cicle de cinema per al mes de Març, temàtica: Dona









Tots els diumenges a les 18 h.

Diumenge 2 (pel·lícula)
Las mujeres de verdad tienen curvas

Ana és una adolescent mèxic-americana que viu a Los Ángeles i ha acabat l'institut. El seu professor l'anima per a que estudie a la universitat però els seus tradicionals pares pensen que no és temps per estudiar, sinó per a treballar i així ajudar a la seva família.


Diumenge 9 (documental)
La luna en ti

El que al principi va ser sols una curiositat es transforma en un emotiu viatge a les arrels més profundes de la feminitat i de la vida. Una mirada neta sobre el tabú de la menstruació, qüestionant la realitat social de dones i homes.


Diumenge 16 (pel·lícula)
Caramel

En Beirut, varies dones es reuneixen en un saló de bellesa. Layale ama a un home casat. Nisrine és musulmana, està a punt de casar-se i no és verge. A Rima li atrauen les dones. Jamel es resisteix a envellir.


Diumenge 23 (documental)
La lluita a la motxilla

Ho tenien tot, però van decidir anar amb les que no tenien res. La Elisenda, la Begoña i la Marta mai es van trobar a El Salvador. Mai van operar juntes cap ferit que venia de combatre la misèria i la repressió de l'exèrcit. Les tres van marxar amb la lluita a la motxilla per ensenyar-nos -amb els seus gestos- que la solidaritat és la tendresa dels pobles.


Diumenge 30 (pel·lícula)
Las 13 rosas

13 dones joves van ser detingudes, van patir durs interrogatoris, van ingressar a la presó madrilenya de Ventas i finalment van ser condemnades a mort per un Tribunal Militar per un intent d'atemptat contra Franco.

Donatiu per a l'autogestió 1 €.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada