dimecres, 24 de setembre de 2014

IV JORNADES SOBRE AMÈRICA LLATINA

Del 24 d'octubre al 2 de novembre.
A l'Ateneu Ca La Mera (Ontinyent) i a l'Ateneu l'Estació.

Aquestes són les quartes jornades sobre Amèrica Llatina que es realitzen cada dos anys des de 2008. Les tres primeres edicions van ser a Alcoi i ara es traslladen a Albaida i Ontinyent.

La inquietud per fer aquestes jornades naix a la tornada de varies persones que havien fet diferents viatges per Amèrica Llatina on van poder observar, en primera persona, algunes situacions que allí s'estaven patint.

Pensem que és necessari estar ben informats, ja que això és el primer pas per a que es materialitzen les nostres accions i aprofundim més en les reflexions sobre el model de societat al qual vivim. També fa possible que les nostres accions diàries siguen més coherents i conscients, tant a l'àmbit individual com al col∙lectiu.

Per últim dir, que ens crida l'atenció la relació cada vegada més estreta que hi ha entre la situació de Amèrica Llatina i la nostra. És per això que volem fer visible la situació i les problemàtiques per a poder reflexionar i debatre junts/es, ja que ens obri un ventall d'opcions més gran que ens fa possible
construir poc a poc un món millor.

T'animes a vindre i participar en les jornades?


Vos deixem ací el cartell i el tríptic.

Més informació: http://jornadesamericallatina.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada