diumenge, 20 de desembre de 2015

Marxa Comarcal 10-G, No a la Planta de Residus Animals‏

https://www.youtube.com/watch?v=UyImuCmXXA4

L'ASSEMBLEA VEÏNAL RE-EMPREN LA LLUITA CONTRA LA PLANTA DE RESIDUS ANIMALS A LA POBLA DEL DUC

L'Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals vam decidir el passat divendres 11 de desembre valorar la situació actual d'aquest projecte a La Pobla del Duc. És per això que vam acordar re-emprendre les mobilitzacions amb una nova convocatòria que consistirà en una marxa sobre la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc.

Degut a les accions judicials que hi ha hui en dia en marxa, i al poc coneixement dels polítics abans d'entrar al nou govern valencià, ens hem adonat que ixes promeses preelectorals d'aturar el projecte, no han sigut complides.

Des d'ací volem mostrar el desacord amb les promeses i les seues respostes després d'arribar al govern. Hem de reconèixer que els veïns i veïnes vam delegar en els resultats electorals el fi del projecte i vam deixar de banda la força dels pobles. De totes maneres, esperem que mantinguen la seua paraula per paralitzar el projecte.

Altre punt acordat va ser obrir un canal de comunicació directe amb l'empresa SIG Renovables SL.

Tot plegat, continuem pensant que aquest tipus d'infraestructura és una imposició a la nostra comarca, que afectarà de forma negativa al medi, a la ramaderia i a l'agricultura. Per això, animem a tota la població de la Vall a la marxa del pròxim diumenge 10 de gener de 2016 a la rotonda Otos-Bèlgida, a les 10h. del matí.

UNA COMARCA UNA FORÇA

Si formes part d'un col·lectiu, associació, organització, assemblea... Pots adherir-te a la marxa enviant un correu-e a: unacomarcaunaforca@gmail.com

Pots consultar-ho al blog: unacomarcaunaforca.blogspot.com

--

Visita el nostre blog i el Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada