dimarts, 29 de desembre del 2015

Necessites un espai on poder fer classes? Organitzar activitats?


Potser, has escoltat d’oïdes “què és això de l’Ateneu”, i quasi segur que hauràs escoltat més de mil coses. 
Doncs ha arribat el moment de contar-vos què és l’Ateneu l’Estació: 

L’Ateneu és un espai que funciona de manera assembleària i que aposta per l’autogestió, és a dir, no depén de cap partit ni rep cap tipus de subvenció. L’Ateneu ha albergat col·lectius o iniciatives com: Grup de Costura, Taller de Ràdio, Grup de Consum de productes agroecològics, la Garrofesta, el Grup Llibertari, les Falles populars del C/ Sant Josep... 

D’aquesta manera i, durant els 12 anys que portem de camí, l’Ateneu ha sigut i és, un espai del poble, obert a qualsevol proposta sense ànim de lucre. A més d’un lloc de debat on poder reflexionar conjuntament i llançar una mirada crítica a la societat actual i als valors predominants. 

Amb aquest escrit la nostra intenció no és altra que oferir tant a joves com adults, un espai on poder realitzar activitats o tallers en base a les vostres inquietuds, com puguen ser: 

             -Tallers.          -Classes.           -Conferències.
             -Assemblees.  -Música.           -Jocs. -Lectures conjuntes... 
              o tot allò que et passe pel cap. 

En definitiva, dur endavant per nosaltres mateixa, sense massa complicacions, allò que ens resulte atractiu o ens preocupe. Ja per acabar, tant sols afegir que ens agradaria que aquest espai fóra un espai per al poble, un lloc on les restriccions les posem en comú a l’assemblea de l’Ateneu, un lloc que pot cobrir les carències per a la joventut que existeixen hui en dia a Albaida i gran part dels pobles de la Vall d’Albaida. 

Així que ja saps! 
Contacta a: C/ Sant Josep nº7, Albaida. 
correu-e: ateneulestacio@gmail.com  blog-web: ateneulestacio.blogspot.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada