divendres, 26 d’abril de 2013

Xarrada: 1er de Maig?

Des del sindicat CNT-Vall d'Albaida, vegem la necessitat de plantejar-se (i recordar) la importància i l'efecte transcendental del 1er de Maig. El 1er de Maig ha passat de ser un dia de reivindicació i de mostrar als poderosos que no volem ser la mercancia que pretenen fer de nosaltres, a un ximple dia festiu.
-Quina és la història del dia dels Treballadors i Treballadores?
-Què passa hui en dia respecte al immobilisme obrer?
-La situació actual és en realitat una crisi?
-I l'empatia al sindicalisme d'hui?
-Existeixen alternatives?

Amb aquestes breus preguntes elaborem una ponència on creguem que surgirà el  debat i la reflexió, quina és la situació del immobilisme obrer i quina relació té amb la corrent ciutadanista que impera a la majoria dels moviments actuals i les seues conseqüències. Com respon la classe mitjana en enfortir l'estat i com absorbeix a la desprevinguda "nova classe pobra".
Un breu resum d'allò que la TV ens bombardeja en l'anomenada crisi, el seu orige i  com el capitalisme està més viu que mai amb les seues imposicions que acceptem en la quotidianitat.

Quin és el sentir general respecte al sindicalisme entre la gent treballadora. L'efecte incoherent del sindicalisme burocràtic i les grans contradiccions de l'anarcosindicalisme. La relació de l'anarquisme i el sindicalisme a la CNT i el seu efecte actual.

Amb açò i poc més pretenem crear consciència des de la perspectiva anarcosindicalista, amb la reflexió, crítica i autocrítica.
Vos esperem el Dimarts 30 d'Abril a les 19:30h. a l'Ateneu l'Estació d'Albaida.
(C/ Sant Josep nº7) +info http://valldalbaidacnt.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada